Bavo DE PAEPE


Jongerenkandidaat


Prinses Josephine Charlottelaan 10A 2/1, Wetteren

0472/22 92 61

bavo.depaepeREMOVE@cdenv-REMOVEwetteren.be

www.facebook.com/bavo.dp

Bavo De Paepe groeide op in Massemen en woont sinds enkele maanden in Wetteren centrum.
Na zijn studies geografie aan de UGent start hij nu zijn derde schooljaar als leerkracht aardrijkskunde aan het Sint Gertrudiscollege.
Met veel passie geeft Bavo zijn kennis door aan de leerlingen. Hij gelooft rotsvast dat hij met deze passie en kennis ook een steentje kan bijdragen voor zijn gemeente!
Bavo kreeg van moeder Francine Van Alboom en vader Erwin een grote liefde voor cultuur & muziek mee. Hij volgde les aan beide Wetterse Kunstacademies (Afdelingen Muziek & Beeldende kunsten) en staat wekelijks klaar aan de pupiter van het Koninklijk Fanfareorkest Volksopbeuring uit Massemen.
Naast muzikant is Bavo op korte tijd uitgegroeid tot een van de voortrekkers van het Massems orkest.
Hij weet als geen ander hoe belangrijk verenigingen zijn om mensen te verbinden en Wetteren echt te doen opleven!
Met zijn 24 jaar is Bavo misschien jong, maar zeker niet onervaren. Hij is secretaris van KFO Volksopbeuring, zat tot vorig jaar in de Jeugdraad, zetelt in de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening…
Ook deze nieuw politieke ervaring met CD&V Wetteren gaat Bavo vol jeugdig enthousiasme aan!
Hij wil vooral zijn schouders zetten onder het project Cordonnier met een nieuwe thuis voor de Kunstacademies, een gunstig beleid en goede communicatie naar onze verenigingen & veiligheid van de schoolgaande jeugd.