Phaedra VAN DRIESSCHE


Jongerenkandidate


Gransveldestraat 11, Wetteren

0477/98 74 84

phaedra.vandriesscheREMOVE@cdenv-REMOVEwetteren.be

www.facebook.com/phaedra.vandriessche

Phaedra Van Driessche is opgegroeid in Overschelde en woont er nog steeds.
Ze is een studente leerkracht lager onderwijs en zal zich nog verder verdiepen in onderwijs via een Master in de Pedagogiek en Onderwijskunde. Als studentenvertegenwoordiger probeert ze binnen haar huidige opleiding al te gaan voor een beter onderwijs.
Phaedra is een bezige bij: zij is lid van de Wetterse jeugdraad en engageert zich al jaren als hoofdanimator en als bestuurslid van het Wetterse Speelplein “WESP”.
Het is ook daar dat haar passie en goesting ontstaan is om ook op andere vlakken iets voor Wetteren en zijn (jeugdige) inwoners te gaan betekenen.
“Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt”, is daarbij haar overtuiging geweest om de stap richting politiek te zetten.
CD&V Wetteren is overtuigd dat zij die leidende rol ook in haar politieke engagement kan doortrekken, in de eerste plaats op de terreinen die haar bekend zijn.
Phaedra is overtuigd dat Wetteren de ambitie moet hebben om het label van kindvriendelijke gemeente verder uit te diepen, en wil hiertoe haar steentje bijdragen.
Zij wil ook volop inzetten op de realisatie van een aantal verzuchtingen van de Wetterse jongeren. Zij denkt hierbij, in de eerste plaats, aan een jeugdhuis en aan een nieuwe, volwaardige feestzaal.
Enigszins behoedzaam, maar met volle goesting en met een jonge, frisse blik zet Phaedra haar eerste stappen in de politieke wereld. Maar met de bedoeling iets te betekenen en te gaan voor een wervelend Wetteren, voor en door iedereen!