Tony OYEN


Uittredend gemeenteraadslid


Kerkwegel 33, Wetteren

09/369 84 88

tony.oyenREMOVE@cdenv-REMOVEwetteren.be

www.facebook.com/tony.oyen.1

Beste kiezer,

Ik kan geen mirakelen doen, maar ik wil het wel proberen, als je het mij toestaat, want ik sta opnieuw op de CD&V-lijst voor de volgende verkiezingen.
“Daar zit muziek in” hoor ik je zeggen en daar ben ik gelukkig om, want muziek is een stuk van mijn leven.
Wie mij beter kent, weet dat ik muziekleraar en muzikant ben en muziek maakt het leven aangenamer en warmer en die sfeer wil ik ook in de samenleving brengen dankzij het mandaat dat ik van jullie kreeg en hopelijk weer zal krijgen.
Waarom? Omdat jij centraal staat bij alle beslissingen die genomen worden in Wetteren, op basis van een soort partituur voor een “ideale warme wereld”.
Als CD&V-kandidaat wil ik jouw stem zijn om mee te werken aan die warmte voor de gemeenschappen van Wetteren, Massemen en Westrem.
Succesvolle, kunstzinnige en warme initiatieven moeten daar voor zorgen, zonder betutteling. Genieten in je omgeving, zich goed voelen in je gezin, bij je familie, onder vrienden, in je buurt, in Wetteren uw thuis!
Sportieve of culturele initiatieven moeten daarom voor iedereen betaalbaar blijven.
Je veilig kunnen verplaatsen op straat, ook te voet of met de fiets in een gezonde en groene omgeving is een prioriteit. Daar wil ik voor gaan, voor heel Wetteren dat jouw thuis moet zijn.
Dat betekent ook: je wagen snel en efficiënt kwijt kunnen als je in Wetteren boodschappen doet, gewoon gezellig wilt gaan eten, drinken en shoppen of naar de bank, post of bib wilt.
En waarom niet af en toe met de fiets door een veilige gemeente trekken? Ik doe het ook, we zien mekaar beslist!
Met CD&V wil ik meedenken, de gemeente goed uitbouwen en problemen voorkomen door proactief te handelen.
Dankzij CD&V, mag je er zeker van zijn dat iedereen meetelt in de maatschappij, want wij laten niemand achter! WIJ kiezen voor jou en jouw gezin! Logisch toch!